schoonheidssalon ommen K320 24h Moisturizers 50ml-Fase1-AHAMAX

 

 
 
AHAMAX+ 
 
ACNE MATTIFYING FLUID
 
Acne en puistjes zijn iets van alle leeftijden, niet alleen in de pubertijd kun je ermee te maken krijgen. Maar dat betekent niet dat we het vrij spel hoeven geven! Acne komt vooral voor op de gecombineerde, onzuivere en vette huid. Deze lichte, matterende AHAMAX+ 24H crème ondersteunt het huideigen vernieuwingsproces en verfijnt de poriën. Je huid wordt gezuiverd, waardoor talg, puistjes en comedonen verminderd worden. Jij komt stralend
voor de dag!
Inhoud: 50ml
 
 
 
Fase 1: 
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De AHAMAX+ 
valt in fase 1. 
 
Gebruik:
Iedere ochtend en avond aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Combineer de AHAMAX+met de AHA+ en de EYE+ voor het beste resultaat.
 
Huidconditie: 
Geschikt voor de huid met onzuiverheden, open en gesloten comedonen, ongelijkmatige talgproductie, vergrote poriën, vroegtijdige veroudering, ongelijkmatige teint.
 
Cosmeceuticals & Key ingrediënts:
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de HYAMAX+ vind je hieronder.
 
 
b3
 Niacinamide
 Zorgt ervoor dat de opperhuid beter vocht kan vasthouden, hetgeen leidt tot een zachtere, soepelere huid die minder droog  aanvoelt.
 
 
abs
 ABS apple AHA’s
 De krachtige exfoliërende werking maakt de onrustige, droge, schilferige, rijpe en onzuivere huid helder. De huid wordt gladder  en ziet er stralend uit.
 
 
retinyl
 Retinyl Palmitate
 Stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels en gaat daarmee huidveroudering tegen. Vermindert grove poriën en  acne uitbraak.
 
NO-Label:
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. HYAMAX+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. De AHAMAX+ 
 heeft een pH waarde van 4.0.

 
 
Terug naar: 24h creams
 
 
 
 
facebook
insta