schoonheidssalon ommen K310 24h Moisturizers 15ml-Fase1-EYE

 

 
 
EYE+ 
 
EFFECTIVE CONTOUR CREAM
 
Fijne lijntjes rond je ogen, vroeg of laat krijgt iedereen ze. Maar gelukkig hoeven we het daar niet bij te laten! Met de EYE+ oogcontourcrème worden de tekenen van het ouder worden tegen gegaan. Deze oogcrème hydrateert en is extra zacht voor de gevoelige huid rond de ogen. Groene cosmeceuticals in de EYE+ contour cream helpen de huid om donkere verkleuringen op te lichten, terwijl hyaluronzuur en peptiden de huid rond de ogen liften en voller maken. Fijne lijntjes rond de ogen verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Inhoud: 15ml
 
Fase 1:
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De EYE+ valt in
fase 1. 
 
Gebruik:
Iedere ochtend en avond inmasseren op de gereinigde huid rondom de ogen. Combineer met de RELIFTvoor het beste resultaat.
 
Huidconditie:
Geschikt voor fijne lijntjes en rimpeltjes rond de ogen, bij slaaptekort, vermoeide ogen, donkere kringen, gezwollen oogleden, vroegtijdige veroudering, verlies van frisheid en stevigheid rond de ogen, droge huid rond de ogen.
 
Cosmeceuticals & Key ingrediënts:
Ik Skin Perfection werkt alleen met 'groene csomeceuticals'. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkse cosmeceuticals in de EYE+ vind je hieronder. 
 
 
b5
 Vitamine B5
 Houdt vocht vast, voorkomt uitdroging en stimuleert vorming van nieuwe huidcellen.
 
 
 
argireline
 Argireline
 Argireline vermindert rimpels en fijne lijntjes, versnelt celvernieuwing, repareert de huidstructuur, verhoogt de collageenproductie  en bestrijdt ouderdomsvlekken.

 

 
eyeliss
Eyeliss
Peptide die zich richt op drie verbeteringen; het voorkomen van wallen, het verminderen van huidreacties en het verstrakken van de huid.
 
 
NO-Label:
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. EYE+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. De EYE+ heeft een ph waarde van 5.2.

 
 
Terug naar: 24h creams
 

 
 
facebook
insta