schoonheidssalon ommen K330 24h Moisturizers 50ml-Fase1-HYAMAX

 
 
 
HYAMAX+ 
 
POWERFUL HYDRA MOISTURIZER
 
Houd je van een luchtige 24H Crème en heb je een droge of vochtarme huid? Dan is de HYAMAX+ perfect voor jou! Deze vochtbooster met groene cosmeceuticals herstelt en hydrateert de huid onmiddellijk. Celvernieuwing wordt gestimuleerd, zo houd je een blijvend jong en fris uiterlijk. Dat is
wat jij wilt!
Inhoud: 50ml
 
 
 
 
 
Fase 1:
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. Dit product valt in fase 1. 
 
Gebruik:
Iedere ochtend en avond inmasseren op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Combineer de HYAMAX+met de HYALURON+ en de EYE+ voor het beste resultaat.
 
Huidconditie:
Geschikt voor alle huidtypen; in bijzonder de gedehydrateerde/gevoelige/geïrriteerde huid.
 
Cosmeceuticals & Key ingrediënts:
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de HYAMAX+ vind je hieronder.
 
 
hyaluronzuur
  Hyaluronzuur
 Hydratatieboost die tevens zorgt voor verstrakking van de huid, de huidstructuur verbetert en rimpels vermindert.
 
 
 
q10
 Coenzyme Q10
 Ubiquinone is een zeer krachtig antioxidant dat veroudering tegengaat. Het vult energietekorten aan, verbetert de celvernieuwing,  en vermindert rimpels.
 
 
 
ginseng
 Panax Ginseng Root Extract
 Ginseng trekt snel in en activeert de bloedcirculatie. Het brengt het vochtgehalte in de huid op pijl en versnelt de aanmaak van  nieuwe huidcellen.
 
 
NO-Label:
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. HYAMAX+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. De Hyamax+ is pH gereguleerd (een pH waarde van 5.5) 

 

 
 
Terug naar: 24h creams
 
 
 
 
facebook
insta