schoonheidssalon ommen K340 24h Moisturizers 50ml-Fase 1-RECOVER

 
 
RECOVER+
 
SENSITIVE REPAIRING CREAM
 
Een droge huid die trekkerig aanvoelt, schilfertjes heeft en er rood uit ziet… Herken je je hierin? Een ultiem zachte en kalmerende RECOVER+ 24H crème is de oplossing voor jou! Deze crème voedt, herstelt, hydrateert en geeft onmiddellijk verlichting. De gestreste, droge en geïrriteerde huid zal je dankbaar zijn voor het gebruik van deze crème! Toegevoegde groene cosmeceuticals herstellen de natuurlijke balans van je huid en bieden zo optimale bescherming.
Inhoud: 50ml
 
 
 
 
Fase 1:
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De RECOVER+ valt in fase 1. 
 
Gebruik: 
Iedere ochtend en avond inmasseren op gezicht, hals en decolleté. Combineer de RECOVER+ met PRERED+ en EYE+ voor het beste resultaat.
 
Huidconditie: 
Geschikt bij roodheid, gestreste, geïrriteerde en/of reactieve huid, bij eczeem; geeft verlichting bij huidontstekingen.

 
Cosmeceuticals & Key ingrediënts:
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de RECOVER+ vind je hieronder.
 
 
irricalmin
 Irricalmin
 Kalmeert en verzacht de geprikkelde en rode huid, stimuleert het vetlaagje van de opperhuid en zorgt voor maximale hydratatie.
 
 
 
ectoin
 Ectoin
 Natuurlijk ingrediënt met een helende werking bij een rode en geprikkelde huid. Het versterkt de barrièrewerking en beschermt  tegen invloeden van buitenaf.
 
 
 
b5
 Vitamine B5
 Houdt vocht vast en voorkomt uitdroging van de huid. Het verbetert de energietoevoer naar de cellen en de vorming van nieuwe  huidcellen.
 
 
NO-Label:
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. RECOVER+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. De RECOVER+ heeft een pH waarde van 5.2.
 
 
 
Terug naar: 24h creams
 
 
 
 
facebook
insta