schoonheidssalon ommen K350 24h Moisturizers 50ml-Fase 1-RELIFT

 

 
 
RELIFT+ 
 
ANTI-WRINKLE LIFTING CREAM
 
 
Mooi oud worden, dat willen we allemaal graag. Hoe fijn is het dan dat we het verouderingsproces wat kunnen vertragen? De zeer exclusieve 24H gezichtscrème RELIFT+ vermindert rimpels, stimuleert de collageenaanmaak en remt de vorming van ouderdomsvlekken. De huidstructuur verbetert zichtbaar door deze rijke, voedende anti-aging crème met groene cosmeceuticals. Het resultaat: een jong, elastisch en stralende huid!
Inhoud: 50ml
 
 
 
 
Fase 1:
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De RELIFT+ valt in fase 1. 
 
Gebruik: 
Iedere ochtend en avond inmasseren op gezicht, hals en decolleté. Combineer de RELIFT+ met de RETINOLC+ en de EYE+ voor het beste resultaat.
 
Huidconditie:
Geschikt bij de zonbeschadigde huid, bij diepe lijntjes en rimpeltjes, verlies van elasticiteit, pigment- of ouderdomsvlekjes
 
Cosmeceuticals & Key ingrediënts: 
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de RELIFT+ vind je hieronder.
 
 
matrixyl
 Matrixyl 3000
 Matrixyl 3000 stimuleert de productie van collageen en glycosaminoglycanen, remt en voorkomt daarmee huidveroudering.
 
 
 
cyclopeptide
 Cyclopeptide 5
 Cyclopeptide-5 zorgt voor een stevige en strakke huid. Het resultaat is een meer jeugdig en gladder uiterlijk van de huid.
 
 
 
pentavitin
 Pentavitin
 Een diep hydraterend ingrediënt voor de behandeling van zeer droge, jeukende huid en geeft directe hydratatie gedurende 72  uur.
 
 
NO-Label: 
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. RELIFT+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. De RELIFT+ is pH gereguleerd (heeft een pH waarde van 5.5).
 
 
 
 
Terug naar: 24h creams
 
 
 
facebook
insta