schoonheidssalon ommen Logo Website - BLOOOM

Body & Care collection:

 
 
schoonheidssalon ommen K970 - BUTTERLY CREAM - 100ml - V2
 
 
 
Butterly cream - the bodybutter          100 ml.   
Butterly Cream is een luxueuze, boterzachte bodybutter en maakt onmiddellijk een einde aan uw droge huid. De 100% RAW Shea Butter geeft een nieuw soort zachtheid, de structuur is zo zijdezacht dat het onmiddellijk geabsorbeerd wordt. De 100% pure en natuurlijke Butterly Cream zorgt met haar formule voor een helende werking waardoor de huid de hele dag zacht en gevoed is.
 
 
schoonheidssalon ommen K980 - MIMATCHA SCRUB - 100gr - V2
 
 
 
 
Mimatcha - the scrub              100 gr.   
Polijst uw huid met de Mimatcha Scrub. Deze ultieme scrub is gemaakt op basis van de Japanse Matcha, 100% pure Cacaoboter, Mint en zeer rijk aan vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en fytosterolen en is zacht genoeg voor frequent gebruik. De Mimatcha Scrub is ontwikkeld om ook de meest kwetsbare en schilferige huiden de hele dag zacht en glad te laten aanvoelen.
 
 
schoonheidssalon ommen K960 - LIP BLUSH - 5ml
 
 
 
Lip balm       5 ml.   
Lip Nutrient is een luxe lipbalm en speciaal ontwikkeld voor droge lippen die net dat beetje extra verzorging nodig hebben. De Lipbalm uit de Blooom collectie werkt verzachtend en kalmerend, werkt hydraterend voor uw huid en is daarmee zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid. De rijke formule bevat vitamine A, B1, B6 en E.
 
 
schoonheidssalon ommen K950 - NAIL BLUSH - 6ml
 
 
 
 
 
Nailblush - the polish   6 ml.   
The Perfect Touch! De transparante en verstevigende nagellak van Blooom zorgt voor natuurlijke en perfect verzorgde nagels. Nail Blush is shockproof, longlasting en vrij van tolueen, DBP en formaldehyde.
 

TIP: Vijl uw nagels en olie uw nagelriemen voordat u de nagellak aanbrengt, voor een nog langer houdend en verzorgd effect.
 
 
 
Terug naar: blooom
facebook
insta