schoonheidssalon ommen K120 Deep Cleanser Tube 200ml-Fase 1-FOAM V2

FOAM+
 
3 IN 1 ACTIVE WASH
 
Wil je je huid grondig reinigen en heb je weinig tijd? Kies dan voor de FOAM+: een reiniger, lotion en regulerende wash in één, met een milde maar ook krachtige werking. De foam hydrateert, herstelt de
pH-waarde van de huid en minimaliseert daardoor overtollig talg en acne-uitbraak.
Inhoud: 200ml

 
Fase 1:
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De FOAM+ 
valt in fase 1. 
 
Gebruik:
Iedere ochtend en avond met vochtige handen gelijkmatig inmasseren over gezicht, hals en decolleté en afspoelen met lauwwarm water. Combineer met een serum of 24H crème voor het beste resultaat.
 
Huidconditie:
Onzuivere en probleemhuid, bij bovenmatige talgproductie, verstopte en/of grove poriën, puistjes/papels/pustels.
 
Cosmeceuticals & Key ingrediënts:
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de FOAM+vind je hieronder.

 

ecoskin
 Ecoskin
 Complex ontwikkeld om de natuurlijke afweer barrières van de huid te versterken en de pH van de huid in evenwicht te houden.
 
 
 
salicyl
 Salicylzuur
 Salicylzuur wordt als exfoliant gebruikt voor de huid. De huid is frisser, stralender en egaler. Het dringt namelijk door
 in de poriën en lost daar opgehoopt talg op. Een van de beste oplossingen tegen mee-eters en gerstekorrels.
 
 
b3
 Niacinamide
 Zorgt ervoor dat de opperhuid beter vocht kan vasthouden, hetgeen leidt tot een zachtere, soepelere huid die minder droog  aanvoelt.
 

 

NO-Label
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. FOAM+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
Lees meer over het NO-label.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. De Foam+ heeft een pH waarde van 6.7.

 
 
 
 
 
 
 
facebook
insta