schoonheidssalon ommen K130 Deep Cleanser Tube 200ml-Fase2-SCRUB V2

SCRUB+ 
 
3 IN 1 MICRO EXFOLIANT
Droom jij van een gladde, gezonde huid? Begin dan met de SCRUB+ van IK. Gemakkelijk in gebruik, want het is een 3 in 1 formule! Deze lysing, peeling en scrub in één verwijdert dode huidcellen en verbetert de teint en textuur maximaal!
Inhoud: 200ml
 
 
 
Fase 1:
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De SCRUB+ valt in fase 2. 
 
Gebruik:
Naar behoefte aanbrengen, even laten inwerken, daarna gelijkmatig inmasseren over gezicht, hals en decolleté en afspoelen met lauwwarm water. Combineer met een serum of 24H crème voor het beste resultaat.
 
Huidconditie:
Geschikt voor de huid met fijne lijntjes, zonschade, verstopte/open/vergrote poriën, vermoeide/vale teint, acne op rug/schouders/decolleté. Tevens perfect in te zetten bij de gevoelige huid.
 
Cosmeceuticals & Key Ingrediënts:
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de SCRUB+ vind je hieronder.

 

 
genu
GENU pHresh

GENU pHresh heeft een rustgevende werking op de huid en herstelt de pH waarde.

 
 
 
bambusa
Bambusa

Zorgt voor een exfoliërend effect op de huid waardoor deze heerlijk zacht aanvoelt.

 
 
 
protease
Protease

Plantaardig ingrediënt dat op milde wijze dode huidcellen verwijdert en celvernieuwing bevordert.

 

 

NO-Label:
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. SCRUB+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. De scrub+  heeft een pH waarde van 6.3.

 
 
 
 
 
 
facebook
insta