schoonheidssalon ommen BeeldLogo Website - IK Skin Perfection

    4 Fasen Programma:

 

Het 4 Fasen Programma is een uniek behandelprogramma die de huid gegarandeerd verbeterd. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgen de fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is.
Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. In fase 3 wordt er gewerkt met krachtige serums. De serums zijn hoog geconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd verbetering van je huid gaat zien. In fase 4 wordt gewerkt naar blijvende en maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Deze daadkrachtige acids en oliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen direct voor resultaat! In 4 Fasen naar maximale huidverbetering!
 
Fase 1:       Resetten
In Fase 1 maak je kennis met de huidverbeterende producten van Ik Skin Perfection. Veel verzorgingsproducten bevatten minerale oliën. Minerale oliën brengen een laagje op de huid, hierdoor lijkt de huid gezond, maar dat is helaas niet zo. Dit laagje zorgt er namelijk voor dat de huid niet goed kan ventileren en afvalstoffen niet afgevoerd kunnen worden. Ook droogt het de huid juist uit, waardoor je weer meer wilt smeren. Het werkt verslavend, denk bijvoorbeeld aan lippenbalsems.
 
In Fase 1 maak je op een milde manier kennis met IK en "Resetten" we je huid. De huid wordt teruggebracht naar haar natuurlijk basis, de natuurlijk zuurtegraad (pH waarde). Onze huid is van nature zuur, met een pH-waarde van 5,5. daardoor blijft de huidflora in balans, worden slechte bacteriën gedood en krijgen goede bacteriën de ruimte. De huid wordt ontdaan van afvalstoffen, daardoor creëren we een goede basis om de huid te verbeteren. 
 
Tijdens deze fase kan jouw huid te maken krijgen met ‘afkickverschijnselen’, bijvoorbeeld onzuiverheden of bultjes. Dit is niet erg, het is juist een teken dat de huid aan het ontgiften is en weer zelf aan de slag gaat om een mooie huid te creëren!
Thuis wordt er in fase 1 gestart met een milde reining en een 24H créme. 
 
 
Fase 2: Herstellen
Als de huid In Fase 1 is teruggebracht naar haar natuurlijke basis, dan kunnen we starten met Fase 2. In Fase 2 gaan we je huid herstellen. Het conditieniveau van je huid wordt verder opgebouwd. Door de huid dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten te optimaliseren, bouwen we de huid stap voor stap op.
 
Thuis kun je nu een intensievere reiniging, een scrub, gaan gebruiken, waarbij je dode huidcellen verwijdert. Hierdoor kan je huid nog meer actieve werkstoffen, cosmeceuticals, opnemen. Na het gebruik van de scrub is het double masker
perfect in te zetten als nachtcrème. Deze heeft verzachtende, hydraterende en herstellende eigenschappen.
 
Om ook de binnenkant van ons lichaam goed te verzorgen, werkt de reinigende kracht van matcha tea
Deze supergezonde thee heeft een hoge antioxidantieve werking. 1 of 2 kopjes Matcha thee per dag is voldoende. Wist je dat 1 kopje Matcha thee gelijk staat aan 10 kopjes reguliere groene thee?
 
Fase 3: Effecten
In Fase 3 worden je huidwensen en -problemen aangepakt. Heb je last van een droge huid? Acne? Couperose? Pigmentatie?
 
In deze fase zul je merkbare resultaten zien, thuis kun je het stimulerende vitalize masker inzetten en serums gaan gebruiken, gericht op jouw huidwens of -probleem. De serums zijn hooggeconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, antioxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. De serums hebben een lage pH-waarde daardoor dringen ze in de diepere gelegen huidlagen door en voeden zo de huid van binnenuit. 

 

Fase 4: Maximaal resultaat
De huid is inmiddels teruggebracht naar haar natuurlijke basis, huidwensen en huidproblemen zijn aangepakt. De huid is klaar voor de volgende stap: maximaal resultaat!
 
In Fase 4 gaan we voor blijvende maximale huidverbetering, we maken gebruik van fruitzuren en huidoliën. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid. De huid wordt iets dunner gemaakt, oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid wordt steviger en zichtbaar gladder.
 
Je huid heeft In de zomer andere verzorging nodig dan in de winter. Met de huidoliën kan je jouw IK Skin Perfection product perfect afstemmen op het seizoen. De heerlijke geuren zorgen voor een gevoel van luxe, comfort en welbehagen.
De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat. Vraag je IK Skin Specialist naar de perfecte combi voor jouw huid!

 

Terug naar: ik skin perfection

 

 

 

 


 

facebook
insta