SliderSliderSliderSliderSliderSliderSliderSlider
 

schoonheidssalon ommen BeeldLogo Website - IK Skin Perfection IK Skin Perfection:

 

IK Skin Perfection is een Nederlands merk en bestaat uit 100% pure, krachtige, organische ingrediënten cosmeceuticals.

De producten van IK Skin Perfection worden ontwikkeld volgens het no labelen bevatten geen synthetische stoffen, zoals bijvoorbeeld minerale oliën, parabenen, synthetische geur- en kleurstoffen. 

Ieder product heeft een unieke formule met ingrediënten, die elkaars werking versterken. De pH-waarde in de producten van IK zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Daardoor blijft de zuurtegraad van je huidflora in balans en wordt voorkomen dat de huid uit droogt en onzuiverheden vrij spel krijgen. .
 
IK Skin Perfection wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur. Daarom hebben ze gekozen voor duurzame verpakkingen, karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en recyclebaar Resistence Covering Safety Glass. Door dit unieke glas hebben de producten een wetenschappelijk bewezen langere houdbaarheid, daardoor hoeft IK minder conserveringsmiddelen toe te voegen aan de producten. En dat komt weer ten goede aan een gezonde opbouw van de huid!
 
De producten van Ik Skin Perfection zijn uiteraard niet op dieren getest. 
 
 
 
 
facebook
insta