schoonheidssalon ommen K460 Serum Infusions 30ml-Fase3-AHA

 

 

 
 
AHA+ 
 
FRUIT ACID SERUM
 
Puistjes, mee-eters, daar wil je het liefst vanaf… AHA+ helpt je daarbij! AHA+ is een serum op basis van fruitzuren. Deze fruitzuren verwijderen de dode huidcellen, verfijnen je poriën en verminderen oneffen- en onzuiverheden. Je huid wordt vernieuwd en dat geeft jou een egale teint.
Je straalt de hele dag!
Inhoud: 30ml
 
 
 
 
Fase 3: 
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De AHA+ 
valt in fase 3. 
 
Gebruik:
Iedere ochtend en avond aanbrengen op de gereinigde huid. Beperk blootstelling aan de zon tot een week nadat je gestopt bent met het gebruik van dit product. Na gebruik de huid behandelen met SPF50+.
 
Huidconditie: 

Geschikt voor de huid met onzuiverheden, open en gesloten comedonen, huidveroudering, rimpeltjes, vergrote poriën, acne, [acne]littekens en ongelijkmatige teint.

 
Cosmeceuticals & Key ingrediënts:
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de AHA+vind je hieronder.

 

abs
 ABS apple AHA’s
 De krachtige exfoliërende werking maakt de onrustige, droge, schilferige, rijpe en onzuivere huid helder. De huid wordt gladder  en ziet er stralend uit.
 
 
b3
 Niacinamide
 Zorgt ervoor dat de opperhuid beter vocht kan vasthouden, wat leidt tot een zachtere, soepelere huid die minder droog aanvoelt.
 
 
 
glycolic
 Glycolic Acid
 Versnelt huidvernieuwing wat resulteert in verfijnde poriën en een meer egale teint. Het helpt littekens, hyperpigmentatie en  rimpels te verminderen.
 
 
NO-Label:
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. AHA+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. Het AHA+ infusion heeft een pH waarde van 3.8.

 
 
 
Terug naar: serum infusions
 
 
 
facebook
insta