schoonheidssalon ommen K430 Serum Infusions 30ml-Fase 3-BOTUFIX
 
                                                             
 
 
 
BOTUFIX+
 
BOTOX LIFTING SERUM
 
 
De krachtige peptiden van het BOTUFIX+ serum zorgen voor een botox-achtige werking. De eerste tekenen van verslapping worden behandeld en dit serum vermindert rimpels en fijne lijntjes en bestrijdt ouderdomsvlekken. 
Inhoud: 30ml
 
 
 
 
 
Fase 3:
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De BOTUFIX+ valt in fase 3. 
 
Gebruik:
Iedere ochtend en avond aanbrengen op de gereinigde huid. Combineer met de 24H Crème voor een optimaal resultaat.
 
Huidconditie: 
Geschikt voor de rijpere huid, pre-/post menopauze, verlies van collageen/elasticiteit, tekort aan energie van de huidcellen, tekenen van [vroegtijdige] veroudering.
 
 
Cosmeceuticals & Key ingrediënts:
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de BOTUFIX+ vind je hieronder.
 
ginseng
 Panax Ginseng Root Extract
 Ginseng trekt snel in en activeert de bloedcirculatie. Het brengt het vochtgehalte in de huid op pijl en versnelt de aanmaak van  nieuwe huidcellen.
 
 
snap-8
 Snap 8 Solution C
 Peptide met een anti-rimpel werking, vermindert expressierimpels door een botox-achtig werkingsmechanisme.
 
 
 
matrixyl
 Matrixyl 3000
 Stimuleert de productie van collageen en glycosaminoglycanen, remt en voorkomt daarmee huidveroudering, zorgt voor  verstrakking van de huid.
 
 
NO-Label:
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. BOTUFIX+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. De BOTUFIX+ infusion heeft een pH waarde van 5.0.
 
 
 
Terug naar: serum infusions
 
 
 
 
facebook
insta