schoonheidssalon ommen K420 Serum Infusions 30ml-Fase3-RETINOLC

 

 
 
 
 
RETINOLC+ 
 
VITAMIN C PEPTIDE SERUM
 
Kan je huid wel een oppepper gebruiken? Zie je af en toe je vermoeidheid terug in je gezicht? Dat kunnen we je dit, met recht, ‘wondermiddel’ aanraden. Deze vitamineboost maakt je huid gladder en egaler, vermindert fijne lijntjes en verfijnt de huidstructuur. Een stevige en jeugdig uitziende huid maakt jouw dag helemaal goed!
Inhoud: 30ml
 
Fase 3:
IK Skin Perfection werkt volgens het unieke 4-fasen Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. De RETINOLC+ valt in fase 3. 
 
Gebruik: 
Iedere ochtend en avond aanbrengen op de gereinigde huid. Combineer met de 24H Crème voor een optimaal resultaat.
 
Huidconditie: 
Geschikt voor de zonbeschadigde huid, collageentekort, ongelijkmatige teint, fijne lijntjes/rimpels, gestreste/onzuivere huid.
 
Cosmeceuticals & Key ingrediënts:
IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. Door hoge dosering actieve werkstoffen werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid dan reguliere cosmetica. De belangrijkste cosmeceuticals in de RETINOLC+ vind je hieronder.

 

 
retinyl
 Retinyl Palmitate 
 Stimuleert de aanmaak van collageen en elastinevezels en gaat daarmee huidveroudering tegen. Vermindert grove poriën en acne uitbraak.
 
 
c
 Vitamine C
 Krachtig beschermende werking en repareert reeds ontstane huidschade en is essentieel in de vorming van collageen in de huid.
 
 
peptide
 Peptide Complex
 Bestaande uit Glycoproteine, Glutamic Acid, Valine en Threonine en bevordert de productie van collageen en werkt als een antioxidant.
 
NO-Label:
In onze producten gebruiken wij alleen 100% pure, organische, natuurlijke ingrediënten. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen, en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. RETINOLC+ van IK Skin Perfection bevat daarom geen van de volgende belastende stoffen.
  • Synthetic colours
  • Parabens
  • Petrolatum & Paraffin
  • Synthetic alcohols
  • Artificial fragrances & perfumes
  • SLS / SLES
  • TEA / DEA
 
 
PH-INDICATOR
De pH-waarden in onze producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van jouw huid. De RETINOLC+ infusion heeft een pH waarde van 4.8.

 
 
Terug naar: serum infusions
 
 
 
 
facebook
insta